III JORNADES DE VACUNACIÓ DE L'AIFiCC

Com ja coneixeu, l'any 1979 es va produir el traspàs de competències en matèria de salut de l'Estat Espanyol a la Generalitat de Catalunya i l'any següent es va aprovar el primer calendari de vacunacions sistemàtiques de Catalunya.

Aquest calendari és variable i dinàmic i les autoritats sanitàries el modifiquen a partir de les recomanacions del Consell Assessor de Vacunes, de la situació epidemiològica de cada zona i de la disponibilitat de vacunes i la possibilitat de desplegar el corresponent programa en el territori.

Actualment tenim disponibilitat de vacunes que no estan en el calendari sistemàtic. Això comporta qüestionar-nos si aquestes vacunes s'han de prescriure, recomanar i administrar. En aquesta jornada volem tractar aquests temes amb experts que coneixen aquells apartats legals que fan referència a les vacunes.

A més, i no menys important, fer una pinzellada de temes concrets dins les diferents estratègies de vacunació i deixar, finalment, un temps per a la discussió de casos que ens podem trobar en les consultes en la pràctica diària.

Enguany la ciutat de Vic ens ofereix la possibilitat de compartir amb vosaltres aquesta III Jornada de vacunes de l'AIFiCC que esperem que sigui profitosa i del vostre interès.


Us esperem el dia 13 de març a l’Edifici del Sucre, Vic!

* Reconeixement d'Interès Sanitari per l'Institut d'Estudis de la Salut (IES) i acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).* Faci clic a la imatge per a descarregar el programa en format PDF.